Ensemble

118197500_225784905438073_91138248502279
Frame-PNG-Free-Download_edited_edited_ed

John Martin Bengtsson

Fantomen 

DSC_7908.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Jonathan Böiers är musikalartist, ursprungligen från Landskrona. Efter avslutad utbildning på Balettakademien i Göteborg har han framförallt varit verksam i Norge, senast som understudy för Raoul i The Phantom of the Opera på Folketeateret i Oslo. Jonathan är också en flitigt anlitad sångare i kyrkliga sammanhang och har även jobbat på GöteborgsOperan. 2016 tilldelades han Landskrona Stads Kulturstipendium. Detta är hans första huvudroll.

Jonathan Böiers

Raoul, greve de Chagny 

DSC_7814.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited_edited.pn

Anton kommer från Kristianstad och är en mångsysslare inom teater och musik. Efter avslutade studier vid C4-gymnasiet har han bla medverkat i Skönheten och Odjuret som Monsieur Dárque, lärjunge i Jesus Christ Superstar, Dr Jack Seward i Dracula, Getleman Starkey i Peter Pan, Frans i Rock of Ages, Skalle-Per i Ronja Rövardotter, Dennis i All shook up och senast Buddy i We will rock you. Han har även medverkat i en rad musikaler med UnderhållningsPatrullen. 

Med teatergänget 3iRad har Anton satt upp Bröstsim & Gubbsjuka och Omaka par. Anton har också jobbat många år med Barnens salonger och gjort konserter med Kristianstad Symfoniker.  

Anton Salvin

Monsieur André

DSC_7842.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Hanna är född och uppvuxen i Osby men är numera bosatt i Kristianstad. Hon arbetar som lärare, som frilansande sångerska och är även fältartist. Phantom blir Hannas elfte musikal och har tidigare setts bland annat i The Sound of Music, Dracula, Peter Pan och senast i Underhållningspatrullens uppsättning av Chess

Hanna La Fleur

Madame Giry 

DSC_7829.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Johanna är född i Varberg där hon har tagit sånglektioner och sjungit i kör under sin uppväxt. 

Hon går nu sista året på Balettakademien i Göteborgs musikalutbildning och gör sin praktik på Kristianstads teater.  Senast sågs hon i rollen som Gabbie i ”City of Angels” på Balettakademien. 

Tidigare har hon sjungit i en rad konserter, musikaler och shower runt omkring i Halland. Bland annat har hon spelat Jemima i musikalen ”Cats” i Falkhallen i Falkenberg och medverkat i ”Chess” på Varbergs teater. 

Johanna Westholm

Meg Giry

Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Cecilia kommer från Malmö och jobbar till vardags i familjeföretaget N Nilsson fiolbyggare AB. På Kristianstad teater har hon tidigare varit med i Chess och Trollkarlen från Oz. Hon har också varit med i flera av Tonteaterns musikaler och shower i Malmö samt medverkat i Skånska Operans uppsättning av Carmen 2006.

DSC_7788.jpg

Cecilia Nilsson

Ensemble

DSC_7794.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Lina bor i Broby och driver ett eget företag som Makeupartist och Hårstylist. Lina har medverkat i många musikaler på Kristianstad teater, bland andra Little shop of Horrors, We will rock you, Chess, Peter Pan och Bröderna Lejonhjärta.

Lina Axerup

Ensemble

DSC_7810.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Lisa kommer från Kristianstad och jobbar till vardags som resurs på lågstadiet på en skola. Lisa gör sin fjärde stora produktion på Kristianstad teater och senast spelade hon frälsningssoldaten Martha i Guys and Dolls med Underhållningspatrullen. Tidigare har hon även medverkat i kommunala musikskolans musikalgrupp Flash i 5 år och samtliga av Axerup Productions uppsättningar.

Lisa Nilsson

Ensemble

263700160_1862722667266229_7119162915802098952_n.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited_edited_edited.png

Sofia Samuelsson

Ensemble

thumbnail_image0.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited_edited_edited.png

Adrian Öjvindsson är 21 år gammal och gick ut Christian 4;s Gymnasium 2019. 

Under studiernas gång fick han rollen som Ludde, en av huvudrollerna i kristallen nominerade svt serien Eagles. 

I Kristianstad har han setts tidigare i bland annat All shook up, Chess, Barnens salonger och senast som Häst Harry i Guys & Dolls. 

Just nu studerar Adrian musikteater på Östra Grevies folkhögskola samtidigt som han är aktuell med sin första biofilm ”Ur spår” tillsammans med den fjärde och avslutande säsongen av Eagles. 

Adrian Öjvindsson

Ensemble/Reyer/Polismästaren

261238884_984742209056025_5317114753227439341_n.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Marcus Jonsson

Ensemble

thumbnail_image0.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Cornelia Stjernberg

Balett

Frame-PNG-Free-Download_edited_edited_ed

Hanna Ulvan

Christine Daaé

DSC_7891.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited_edited.pn

Sebastian kommer från Malmö. En mångfasetterad person med många strängar på sin lyra. Han har sjungit i nästan hela sitt liv samtidigt som han spelat saxofon och som barnbarn till en av Sveriges största musiker Arne Lamberth så var valet av karriär självklart. 

Han har utbildat sig på Performing Arts School i Göteborg. Efter det har han arbetat runt om i Europa och Sverige. B.la på Astrid Lindgrens Värld, Sunwing, Piteå Havsbad och på kryssningsfartyg har man kunnat se hans sprudlande energi. Senast kunde vi se honom i rollen som Britt på Krististad teater i Emil Sigfridssons uppsättning av We Will Rock you.

Sebastian Lamberth

Monsieur Firmin / Raoul, greve de Chagny (10/2, 24/2, 3/3, 17/3, 31/3 & 6/4)

DSC_7855.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited_edited.pn

Anna kommer från Malmö och arbetar till vardags som controller i truckbranschen men är även utbildad vid Musikhögskolan i Malmö.

Hon började med musikteater på Studioteatern vid 9 års ålder och har sedan dess medverkat i ett 20-tal musikaler och operauppsättningar i runt om i Skåne.

The Phantom of the Opera blir Annas sjätte uppsättning i Kristianstad. Tidigare har hon setts som Änkan Corney i Oliver!, Nickie i Sweet Charity, Mrs Potts i Skönheten & Odjuret, Abbedissan i The Sound of Music och Berätterskan i Peter Pan.

Anna Hammarqvist

Carlotta Giudicelli

DSC_7899.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

 Filip bor i Knislinge och jobbar till vardags som butikschef i en måleributik. På helgerna blir det musikal, trubadurande eller att ta tillvara på tiden med dottern Wilma och sin fru Sara. Filip gör sin sjunde musikal på Kristianstads teater och i julas gjorde han sitt tredje år i krogshowen Ages of Rock på Södra Kasern.

Filip Barna

Ubaldo Piangi

thumbnail_image0.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Hanna Johansson

Ensamble

DSC_7821.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Cecilia har tidigare varit med i operetter och musikaler på Kristianstads teater både i ensamblen och som solist. Föreställningarna var bla: Läderlappen, Sköna Helena, Kiss me Kate, Vita hästen,  Czardasfurstinnan, En natt i Venedig, Lilla helgonet och Singing in the rain. Senast spelade jag General Cartwright i musikalen Guys and Dolls. Jag har sjungit i många olika körer samt sjungit på bröllop och begravningar.

Cecilia Johnfors 

Ensemble

DSC_7857.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Vanessa är utbildad vid Musikteaterskolan i Bjärnum. Hon har under 18 års tid medverkat i ett flertal musik- och teateruppsättningar runt om i Skåne. ”The Phantom of the Opera” blir Vanessas fjärde produktion på Kristianstads teater efter ”The Sound of Music”, ”Jesus Christ Superstar” och ”Rock of Ages”. Våren 2018 sågs Vanessa som hertigens hustru i ”Rigoletto” på Malmö Opera. Samma vår avlade hon sin examen som musikförskollärare vid Malmö Universitet och arbetar nu på Musikförskolan Noten i Hässleholm. Parallellt med detta frilansar Vanessa i eget företag inom musik och underhållning.

Vanessa Sundblad

Ensemble

DSC_7893.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Amelie kommer från Ängelholm men bor i Kristianstad sedan 2015. Hon är utbildad scenograf och har jobbat bl.a på Astrid Lindgrens Värld som rekvisitör/scentekniker. På Kristianstad teater har hon tidigare medverkat i Peter Pan och Ronja Rövardotter i Emil Sigfridssons produktion och bla Singin’ in the rain, CHESS på svenska, Trollkarlen från Oz och Bröderna Lejonhjärta med Underhållningspatrullen. The Phantom of the opera blir hennes nionde musikal på Kristianstad teater. Till vardags jobbar hon just nu som administratör på ABF.

Amelie Haegeman 

Ensemble

thumbnail_image1.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited_edited_edited.png

Daniel  Pihl

Ensemble/Buquet

DSC_7786.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Bosse kommer från Bromölla och musikaldebuterade 1999 med dubbla roller som Herodes och Kajafas i Jesus Christ Superstar i Bromölla. Han har bla medverkat i två Sölvesborgsrevyer och på Kristianstads Teater har han gjort rollerna Collins i RENT, Odjuret i Skönheten och Odjuret, ensemble i Little Shop of Horrors, Knotas i Ronja Rövardotter, Jim Haller I All shook up och senast Madonna i We will rock you. 

Bosse Andersson

Ensemble

DSC_7868.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited.png

Ola bor i Hässleholm och arbetar till vardags som IT-utvecklare i Hässleholms kommun. Han har sjungit i olika körer och körsammanhang under de senaste tjugo åren. På Kristianstads Teater har han tidigare medverkat i Chess på Svenska 2017 i rollen som den amerikanske konsuln samt i kören. Det är Olas första medverkan i Emils produktioner och passande nog är det i hans favoritmusikal.

Ola Gunnarsson

Ensemble

Profilbild.jpg
Frame-PNG-Free-Download_edited_edited_edited.png

Jasmine Svensson

Balett